Je bent net moeder geworden.
De aandacht en de zorg voor je pasgeboren kindje vragen je volledige toewijding. Je leven is veranderd.

Mama & Baby Yoga brengt je weer terug bij jezelf. Het helpt je om op een zachte en veilige manier weer in beweging te komen. Sámen met je kindje. Zorgvuldig samengestelde yoga- en ademoefeningen brengen je in contact met je lichaam en je adem en dragen bij aan het lichamelijk en geestelijk herstel na de bevalling. Als je dat fijn vindt, kun je in deze ontspannen setting met andere moeders ervaringen uitwisselen. Alle oefeningen kun je zowel alleen doen (als je kindje slaapt) als samen met je kindje. Je kunt je baby’tje tijdens de sessies vasthouden en voeden. Omdat je samen met je kindje van Mama & Baby Yoga kunt genieten, hoef je geen oppas te regelen.

Mama & Baby Yoga wordt aangeboden in een kortlopende cursus van 6 lessen voor € 75,- en is geschikt voor mama’s met baby’s vanaf 6 weken (bij keizersnede vanaf 8 weken) tot aan kruipleeftijd. Daarna kun je desgewenst doorstromen naar een van mijn reguliere yogalessen.
Wanneer: woensdagochtend van 9:30 – 10:45 uur*
Data: week 36 t/m week 41 (2018)

* Om voldoende ruimte en aandacht te kunnen bieden aan moeder en kind, zal de groep uit maximaal 6 moeders (én hun baby) bestaan.