Je bent zwanger! Je lichaam verandert. Maar ook jij wordt anders… Het groeiende leven in je buik brengt je dichter bij jezelf. Bij je kern, je binnenste ‘ik’. Zwanger zijn maakt je krachtig en zacht tegelijk. Het vergroot je intuïtie en opent je hart.

Zwangerschap is het wonderlijk transformatieproces, aangereikt door de natuur. Je wordt moeder. En alles begint bij de zwangerschap, waarin je lichaam verandert en het nieuwe leven in je groeit.

Mijn zwangerschapsyoga brengt je dichter bij jezelf en helpt je om je over te kunnen geven aan de wetten der natuur. Ik geloof dat iedere vrouw vanuit haar essentie weet wat goed voor haar is tijdens haar zwangerschap en haar bevalling. Yoga brengt je in contact met deze wijsheid die in jou verscholen zit. Tijdens mijn lessen staat vooral de zwangerschap op zichzelf centraal: het bewust beleven van het groeiende leven in je buik. De yogahoudingen en een bewust gebruik van de adem helpen je naar binnen te keren en je intuïtie te vergroten. De thema’s ontspanning, kracht en concentratie vormen het fundament van mijn yogalessen. Deze drie dragers keren tijdens de cursus cyclisch terug en zullen je de zwangerschap bewuster laten ervaren en je van dienst zijn tijdens de bevalling. Ook zullen de oefeningen je fysiek kracht en souplesse geven en ondersteunend zijn voor je snel groeiende, veranderende lichaam.

Iedere maand geef ik een ‘partner-les’ om het groeiende kindje in de buik ook voor de partner tastbaarder te maken. Tijdens deze lessen ga ik dieper in op de zwangerschap en de bevalling en reik ik handvatten aan om de partner meer bij de zwangerschap te betrekken. Daarnaast voorzie ik hen van ‘tools’ om de vrouw te ontlasten en te ondersteunen tijdens de zwangerschap en de bevalling. Vanaf 14 weken zwangerschap kun je instromen. Je kunt zwangerschapsyoga blijven doen tot aan je bevalling.

wanneer / lestijden
Woensdag
• 17:30 – 18:45 uur

Zondag
• 10:30 – 11:45 uur
• 12:00 – 13:15 uur

tarieven 
/ kosten
Zwangerschapsyoga ~ € 45,00 (serie van 4 lessen)
Privéles is eveneens mogelijk (neem daarvoor contact met mij op).
Neem contact met mij op voor een vrijblijvende kennismakingsles!

*
Ik ben erkend docent zwangerschapsyoga en aangesloten bij de Vereniging Yogadocenten Nederland. Vraag bij je eigen zorgverzekeraar naar de voorwaarden of je in aanmerking komt voor vergoeding van (een deel van) de zwangerschapsyoga-lessen.